Pactul pentru Fiscalitate

Asociația Oamenilor de Afaceri din România

Asociația Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) ea fost înființată ca răspuns la necesitatea de susținere a capitalului românesc, aflat în concurența inegală prin pătrunderea rapidă a capitalului străin.

AOAR este o organizație apolitică, recunoscută ca susținător al celor mai valoroase idei și acțiuni ce fac ca economia românească să se dezvolte și să se integreze tot mai mult economiei europene și mondiale.

Prin membrii săi, AOAR se constituie într-o structură reprezentativă a mediului de afaceri din România, reunind experiențe și problematici economice diverse din domenii diverse. Structura membrilor asociației a suferit schimbări continue, dar s-a reușit păstrarea practic neschimbată a menirii pentru care a fost constituită asociația.

La 15 ani de la constituirea sa, AOAR se prezintă ca un partener apreciat și ascultat la nivel guvernamental, parlamentar, la nivelul partidelor politice și al organismelor internaționale.

Activitatea desfașurată până în anul 2009 a urmărit în general aceleași coordonate, reprezentanții și membri AOAR, cautând ca prin pozițiile lor publice să impună mesajul asociației, acela de a se asigura în România un mediu de afaceri cât mai favorabil.

Mesajul public susținut de AOAR într-o perioadă de mari dezbateri, acuze și lupte politice în care au fost antrenați și numeroși oameni de afaceri, a fost:

"Oamenii de Afaceri aduc bunăstare României"

www.aoar.ro